Gå til hovedinnhold

Kvikk Lunsj lue og enda en Marius genser:)

Har strikket Kvikk Lunsj luer.
De er så raske å strikke og har slått skikkelig ann hos guttungen,
og ikke minst kompisene.
Tror nok det kommer til å være mange som går rundt med slike luer i påsken:)



Har også strikket enda en Marius-genser med lue til.
Denne var det ei jeg jobber med som ville ha.
Hun ønsket ikke noe rødt på, så den er kun strikket i hvitt og blått.



Nå klør jeg i fingrene etter å strikke noe nytt,
så i dag har jeg vært og kjøpt Regnbue-garn.
Tenkte jeg skulle prøve meg på en liten jakke;)
Skal legge ut bilde når den er ferdig....hvis den blir
vellykket...hehe:)

Ha en finfin dag!


Kommentarer

  1. Hei!
    Du, jeg må si meg enig med sønnen din om at kvikk lunsj lua var kjempe kul! Har du noe mønster eller noe på den? Jeg er nemlig helt elendig på å strikke for "fri hånd"
    :)
    Om du kunne sendt meg en mail? :)
    Eline_t@hotmail.com

    SvarSlett
  2. Ja, er den ikke kul vel?! Den er veldig enkel å strikke:) Jeg sender deg mønsteret på mail, så kan du bare "sette igang" ;) Ha en finfin dag!

    SvarSlett
  3. hei...
    kvikklunsj-hua er knall tøff... Har ikkje funne noko mønster på den... Har du lyst å dela med meg? siven66@hotmail.com

    Takk :-)

    SvarSlett
  4. Klart jeg har lyst til det;) Har sendt det til deg på mail. Lykke til og god helg!

    SvarSlett
  5. hei hei, likte den marius lua veldig mye. lurte på om du hadde mønster/oppksrift til denne lua men i voksen størrelse?

    SvarSlett
  6. Hei er det mulig og få mønsteret på kvikk lunsj lua??? Den var kjempefin :)
    Add mi er l.nettum@hotmail.com
    Hvis du vil dele, så tusen takk :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hei, møt Simba !

Hei, lenge siden sist! Har ikke skrevet på en stund nå og  kan fortelle at vi har fått oss en valp:) Det er jo kjempetravelt,  så det har ikke vært så mye tid til overs, kan du si;) Før jeg skriver mer, skal dere få hilse på Simba , vår lille valp:                                          Er han ikke skjønn vel? Nå er han 14 uker. Vi fikk han når han var 8, så han har vært vår lille nurk i 6 uker nå. Rasen er toy puddel/ dverg puddel. Grunnen til at jeg skriver begge rasene,  er at vi ikke vet helt hvor stor han blir enda. Dersom han blir over 28 cm høy vil han være dverg puddel og om han blir under 28 cm blir han en toy. Blir spennende å se, men betyr egentlig ingenting for oss. Deilig er han uansett;)) Han er full av liv og veldig morsom. Han elsker å ligge i benken sammen med oss! Her er et bilde av han og sønnen min, som bare slapper av: Er ikke så enkelt å ta bilder av en helt svart hund! Har filmet han også, så kommer nok til å leg

Diverse prosjekter

Legger ut noen bilder av strikke-prosjekter jeg holder på å gjøre ferdig. Har så masse som ligger,  så vet ikke helt hvor jeg skal begynne.  Tenkte at dersom jeg legger ut bilde av det her etterhvert som det er ferdig, så kansje jeg får opp tempoet litt....hehe:) Selbu-votter i str 1-2 år. Mariusgenser med lue og pannebånd i str 4 år. som jeg strikket til datteren til en jeg jobber sammen med. Har satt rød dusk i lua, etter at bildet ble tatt. Blå Mariusgenser med rundfelling og lue. Str 6 år. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne enda... Er supert å strikke disse Mariusene med rundfelling. De som skal monteres på maskin, blir bare liggende her hos meg. Gudene vet hvor mange umonterte gensere jeg har liggende nå ;) Så der fikk jeg faktisk frem noe av det jeg har fått ferdig :-) Arbeider med flere strikke-prosjekter, så det vil komme flere bilder etterhvert som de er ferdig! <3<3 Setter stor pris på kommentarer <3<3