Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra mars 27, 2011

Hjemmelaga knekkebrød (med oppskrift)

Nå kommer endelig bilder og oppskrift på knekkebrødene jeg prat om:) De er veldig gode og sååå enkle å lage. Er helt hekta, så det blir en del "baking" her i huset for tida. De er faktisk mye bedre enn de ser ut;) Full av smak! Legger ut oppskriften her, så kan dere prøve selv: Knekkebrød 200 gr solsikkekjerner 1 dl linfrø (50 gr) 1 dl sesamfrø (50 gr) 2,25 dl kli (50 gr) 1 ts salt litt søtt (jeg har brukt 1-2 ss Splenda) 2 store, toppede ss fiberhusk 5 dl vann Rør alt i en bolle. La røren hvile i 10 min, så fiberhusken får svelle. Smør utover to plater og rut opp i ønsket størrelse. Stek begge platene samtidig i varmluft ved 160 grader i ca 70 min. Bytt plass på platene to ganger i løpet av steketiden og snu dem med forsiden inn. Dersom du ikke har ovn med varmluft, steker du ett brett om gangen ved 180 grader . Lykke til!

Nydelig babysett fra USA

I dag mottok jeg settet jeg bestilte fra USA:)) Fikk en liten niese for litt siden, så settet er en gave til henne. Jeg er kjempefornøyd!!! Synes det er skikkelig søtt og pleddet var virkelig mykt og godt!!! Legger ut noen bilder her, så dere får se;) Er det ikke flott vel? Kom gjerne med en kommentar:))

Knekkebrød

Hjemmelaga knekkebrød Jeg er blitt helt hekta på disse knekkebrødene! De er sunne, kjempegode og sååå lette å lage! Skal lage en ny ladning nå, men ser jeg er tom for solsikkekjerner. Får kjøre ut å kjøpe nye. Skal legge ut oppskrift, samt bilder så snart jeg kan:) Så følg med videre!

Kvikk Lunsj lue og enda en Marius genser:)

Har strikket Kvikk Lunsj luer. De er så raske å strikke og har slått skikkelig ann hos guttungen, og ikke minst kompisene. Tror nok det kommer til å være mange som går rundt med slike luer i påsken:) Har også strikket enda en Marius-genser med lue til. Denne var det ei jeg jobber med som ville ha. Hun ønsket ikke noe rødt på, så den er kun strikket i hvitt og blått. Nå klør jeg i fingrene etter å strikke noe nytt, så i dag har jeg vært og kjøpt Regnbue-garn. Tenkte jeg skulle prøve meg på en liten jakke;) Skal legge ut bilde når den er ferdig....hvis den blir vellykket...hehe:) Ha en finfin dag!